Thursday, January 07, 2010

Østens Perle i Porsgrunn

Som noen av dere kjenner til så er Pål og jeg glad i å gå ut og spise. Vi er nå i gang med å bli kjent med de ulike spisestedene som er Grenland.

Vi har nå vært og spist på Østens Perle flere ganger og to av de gangene hadde vi bestilt bord. Alle gangene har vi spist Sushi. Så denne vurderingen er basert på erfaringer vi har hatt over flere besøk.

Jeg kan starte med å si at de på Østens Perle er synske da de ikke trenger å notere seg navnet ditt når du bestiller bord. Pål og jeg var skikkelig spente for vi hadde ikke spist Sushi på lenge. Flere av rettene var utsolgte. De hadde tjent på å skrenke inn meyen sin.

Service: Da vi kom fram var det ingen som møtte oss ved døren Vi hadde tross alt bestilt bord og forventet å bli tatt i mot for å bli vist hvor vi skulle site. Vi ble stående en stund før jeg fikk tak i en servitør som pekte ut en plass. Vi gikk bort der vi trodde han pekte. Men etter en liten stund kom servitøren og ba oss om å flytte oss. Vi satt på feil bord. Ja vell tenkte vi. Hadde du gjort jobben din og vist oss til bordet og gitt oss menyer hadde dette ikke skjedd. Så der satt vi og venta da, på menyen for den hadde vi enda ikke fått. Underveis gikk jeg tom for drikke og servitøren dukket aldri opp og var umulig å få tak i. Det var de som gikk glipp et salg.

Forretten: Vi bestilte Tom Yum Goong Suppe, dette er en svært sterk Thai suppe som skal ha en veldig særpreget smak. Suppen vi fikk servert var mild uten noe særpreg og det var ikke noe galengal i suppa. Suppa var så sjokkerende dårlig at jeg bare måtte spørre servitøren. Serviøtren sa at de laget den på en annen måte, en kinesisk måte ikke på Thai måten. Men i menyen står den under Thai retter. Dette her blir som å kalle en suppe for tomatsuppe for å så servere spinatsuppe.

Hovedretten: Vi bestilte kombinasjonsmenyen som er for to personer. Pris 400kr. Sushien er kjempe god og på nivå med de beste Sushi restaurantene i Oslo. Dette er grunnen til at vi har kommet tilbake. Fisken er fersk og veldig smakfull. Kobinasjonen av fisk er også spennende da de bruker en god variasjon av fiskesorter.

Deserten: Wow hva skal jeg si. Svigermor hadde bursdag og jeg hadde ringt på forhånd og fortalt dette. Da vi skullebestille desert presterte servitøren å si. Eh... foresten var det dere som ringte om bursdag, er det hun som har bursdag. Jeg ble helt sjokka og stutra ut et ja. HALO, det skulle liksom være en overaskelse til henne. Tragisk!!!
Bestile banana split. Fikk servert vaniljeis som det smakte hvitløk av. Et ord kom opp i hodet mitt. KRYSFORRURENSNING DELUX: Heldigvis har ingen av oss blitt sjuke enda og vi har spist sushi. Tok det opp med servitøren og der var det ikke noe forståelse å få. Måtte fortsatt betale.
Så konklusjonen er, skal du ha noe annet enn Sushi ville jeg ikke spist der. Bestil Sushien og ta den med hjem.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...